søndag 31. januar 2021

Veske i jukseskinn.

Vesker får en aldri nok av. 

Denne ble sydd etter et mønster fra Bente Malm og dette er en lettsydd veske. Emilie heter det og har to størrelser. Jeg har sydd den minste. 

En hjertelås  har jeg kjøpt på wish. 
Pyntenagler som er festet i hullene har jeg fått i gave. Hankene kjøpt på Lappeloftet i Vågå. 

Mønsteret kjøpt i norges minste lappebutikk og den ligger i Vågå og heter Lappeloftet. Koselig dame i trivelig tømmerstue midt i sentrum. 
Lagde lommer på begge sider og sider og bunn skjærte jeg litt bredere enn i mønstret. 
Stoffet er jukseskinn, kjennes og ser ut som skinn men er bare juks, men veldig behagelig å sy av. Som vatt har jeg bruk skumgummivatt. 
Jeg ble veldig fornøyd med den. Dette er den lille veska fra mønstret som heter Emilie. 

Idag har vi - 22 og knallsol så det blir nok en  tur og få lufte seg litt etterhvert da sola fåt litt tak. Ha en fin søndag videre.. 

3 kommentarer:

 1. Din väska ser jättefin ut, visst är det kul att sy i annat material än tyg (när det är lättsytt). Men oj så kallt ni har, där jag bor har vi 1-2 minusgrader!
  Kram Catarina

  SvarSlett
 2. Å guri så herlig veske du har sydd. Ser veldig "proff" ut også, så dette kan du. Sant, vesker får vi aldri for mange av. Minus 9 her og det er kaldt til å være ute ved kysten. Ha en fin fin kveld.

  SvarSlett
 3. Så sant, vesker får vi aldri nok av. Denne er kjempelekker. Har ikke sydd i kunstskinn, men har kjøpt inn for noen år siden. Må snart få sydd av det.

  SvarSlett

Blir glad for tilbakemeldinger både pluss og minus, Slik lærer jeg mer:)