onsdag 23. februar 2022

Eventyrteppet

Etter å ha blitt sporadisk brodert på , siden 2008 , da jeg startet på det , så er endelig siste  ferdig brodert. Det vil nok ta tid å få det ferdig til å ha på vegg ,men klapp på skuldra til meg selv.


Jeg har fått brodert ferdig 5 stk. Og det har sin årsak at jeg har fått sydd så mye.. for jeg har blitt operert for brystkreft igjen ,forrige gang var i 2002 så da må behandlingen gjøres der det er stråleenhet. Men jeg føler meg frisk,  så kan ikke klage. Det er mange som har det verre enn meg.

Jeg bor på et pasienthotell på Gjøvik i uka og har derfor kjempegod tid . Og jeg lik da godt å brodere. Har med meg et lappeteppe som jeg har på senga, for å gjøre det koselig.


Nå er jeg halvveis i strålebehandlingen, skal ha 15 strålinger og siden det varer bare noen sekunder så blir det mye tid til overs. Men syns tida  går så  fort.

Går mye turer i boligfeltene her og det snør rett som det er, så fortauene blir nokså smale å gå på. 


Ha en fin uke videre.  

3 kommentarer:

 1. Hoppas allt går bra med strålningen och att du blir frisk från din cancer. Ditt broderi är jättefint och bra att du har något att göra annars kan nog tiden bli lång, bra att du också har en positiv inställning.
  Kram Catarina

  SvarSlett
 2. Kjære Randi, først og fremst masse kjærlighet fra meg. Jeg er selvfølgelig sjokkert over at du er så alvorlig syk og jeg er veldig lei meg... Jeg er veldig glad for å lese at du har det så bra som mulig og sender deg masse energi og optimisme på veien. Du gjør det riktig, ser fremover... broderiet ditt er så vakkert... Snipp, Snapp, Snute, alt blir bra.
  I går brakte en bekjent meg en barndoms eventyrfilm som jeg elsket, jeg skal se den i disse dager "The Crimson Sail" russisk eventyr fra 1961. Det blir fint. Stor klem av Viola

  SvarSlett
 3. Kjære Randi så trist å høre du er blitt syk, jeg har savnet deg.Jeg sender deg go bedringsklemmer, så mange som du klarer ta i mot.
  Men du er flink med nål og tråd. Håper vi får høre fra deg snart igjen.

  SvarSlett

Blir glad for tilbakemeldinger både pluss og minus, Slik lærer jeg mer:)